Ben jij mijn donor (plus)?

Hoe leuk is het hebben van een broertje of zusje? Dat gun ik mijn dochter ook. Daarom ben ik op zoek naar een donor (plus).

Na mijn eerste kindje is mijn kinderwens onveranderd groot gebleven, maar als 41-jarige (alleenstaande) vrouw begint de tijd voor een tweede te dringen. Daarom zoek ik een betrouwbare, gezonde en sociale donor (plus) die ervoor openstaat dat zijn kindje weet wie zijn/haar biologische vader is. Het mooiste zou zijn als er enige vorm van contact is tussen vader en kind, maar dat hoeft niet. Ik verwacht ook geen actieve vaderrol. Wil je wel contact, dan is dat fijn en is hoe vaak en in welke vorm bespreekbaar. Daarnaast ben ik bereid updates te geven en foto’s te delen.

Het spreekt denk ik voor zich dat de bevruchting zal plaatsvinden via inseminatie. Verder vind ik een gezondheidsverklaring belangrijk. Ik vergoed uiteraard (reis)kosten, maar ik heb zelf ook vervoer.

Over mij: ik ben een goedopgeleide, ondernemende en verzorgde vrouw. Daarnaast leid ik een gezond leven. Behalve een trotse, lieve en zorgzame moeder, ben ik sportief en ik ga er graag op uit met vrienden en/of kind. In persoonlijk contact vertel ik je graag meer over mezelf.

Help jij me mijn wens te laten uitkomen? Stuur me dan een berichtje en laat me weten wie jij bent en wat je verwachtingen zijn. Ik kijk uit naar je reactie!

Ben jij mijn donor (plus)?
Naam Sophie
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Ben jij mijn donor (plus)?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven