Avontuurlijk queer mens (met baarmoeder) zoekt donor (plus)/flexibele co ouder

Mijn naam is Maartje (die/zij), 29 jaar, en ik heb altijd geweten dat ik moeder wil worden. Ik zie ‘moeder’ niet als iets binairs/verbonden aan gender; ik zie ‘moeder’ als een titel en ik zou het een eer vinden om die titel te mogen dragen. Ik heb lang getwijfeld of ik er goed aan doe om nieuw leven in deze wereld te brengen, maar diep in mij voel ik dat het een onderdeel van mijn ‘levensdoel’ is om dit pad te bewandelen. Ik voel dat ik veel liefde te geven heb en ik kan niets mooiers bedenken dan om dat mee te geven aan een volgende generatie.

Ik leef nogal een avontuurlijk en onconventioneel leven; ik reis veel (ik ben schrijver en fotograaf) en ik ben niet strikt monogaam, ook al sluit ik monogamie niet uit. Ik geloof in de kracht van gemeenschap en heb dan ook veel lieve mensen om me heen, waar ik ook ben in de wereld. “It takes a village to raise a child” en ondanks dat ik dit avontuur solo aan wil gaan, betekent dat niet dat ik alleen ben of het alleen doe.

Amsterdam is mijn basis in Nederland (hier wonen mijn siblings ook, ik ben de oudste van vier kinderen), maar in de herfst/winter zit ik er graag warmer bij. Ik denk eraan om jaarlijks een halfjaar in Nederland te wonen en een halfjaar in Mexico. Hierdoor denk ik dat volwaardig co-ouderschap lastig is, maar ik sta open om flexibelere mogelijkheden te bespreken.

Ik ben op zoek naar iemand die een bekende donor wil zijn. Het is voor mij belangrijk dat het kind (of kinderen?) een band kan hebben met de donor, in wat voor capaciteit dan ook. DNA maakt geen familie, maar ik zie ook dat het wel een rol kan spelen en ik wil dat een kind niet onthouden; ik kies dus ook bewust niet voor een anonieme donor.

Voor alle transparantie: afgelopen jaar heb ik al geprobeerd zwanger te worden met een partner, maar we hebben elkaar inmiddels (met liefde) losgelaten. Ik heb dus ook al ‘praktische’ ervaring; ook met een donor contract opstellen. Het liefst gaan we eerst voor een laagdrempelig traject met thuis inseminatie.

Dit onderwerp houdt me al jaren bezig en ik heb er al veel over nagedacht; ik kijk er heel erg naar uit om in de nabije toekomst een minimensje in mijn armen (en hart) te mogen sluiten.

Avontuurlijk queer mens (met baarmoeder) zoekt donor (plus)/flexibele co ouder
Naam Maartje
Ik ben non binair persoon alleen (met baarmoeder)
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht
Provincie Flevoland, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Avontuurlijk queer mens (met baarmoeder) zoekt donor (plus)/flexibele co ouder

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven