Arabische homo man (48) zoekt serieuze wensmoeders

Ik ben een homoseksuele man (48) en woon samen met mijn partner (34) en twee mooie Britse Korthaar katten in Amsterdam Centrum. Via deze oproep hoop ik een warme, liefdevolle wensmoeder te ontmoeten die een betrokken co-ouder zoekt.

Van nature ben ik een echt familiemens en heb ik altijd al een diepe kinderwens gehad. Mijn voorkeur gaat naar een zachte vorm van co-ouderschap omdat ik enorme waarde hecht aan stabiliteit, regelmaat en duidelijkheid voor het kind. Voor mij is het alleen belangrijk om regelmatig contact met het kind te hebben en er een goede band mee te kunnen bouwen.
Voor mij is het ook belangrijk dat de aanstaande moeder en ik een constructieve en goede relatie kunnen opbouwen met wederzijdse vertrouwen en respect. Een fijne vriendschap met de moeder zou een mooie bijvangst zijn. Tevens is een financiële bijdrage voor de opvoeding van het kind bespreekbaar.

Over mij: ik ben van Palestijnse afkomst en ben in Israël geboren. In 1992 ben ik naar Europa voor mijn studie Rechten verhuisd en in 2002 naar Nederlands als student en kennismigrant/expat gekomen. Ik beschouw mijzelf als wereldburger. Aan de andere kant, Nederland voelt als thuis en ik voel mijzelf geïntegreerd en goed ingeburgerd. Carrière, ambities hebben en zelfstandigheid staat voor mij heel hoog en ik werk in de multinationale corporate wereld.
In mijn vrije tijd kook ik heel veel en ik vind tuinieren, culinaire koken, tennissen en lezen erg leuk.

Mocht jijzelf door deze hoop aangesproken voelen, laat ons een koffie of een drink doen en we kijken uit naar een leuke ontmoeting en kennismaking.

Hartelijke groeten,

S.R,

Arabische homo man (48) zoekt serieuze wensmoeders
Naam Salim
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Arabische homo man (48) zoekt serieuze wensmoeders

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven