Amsterdamse ondernemende hetero vrouw van 37 zoekt vader(s) voor co-ouderschap.

Ik ben een ondernemende, (WO-opgeleide) vrouw van 37 met een kinderwens.
Omdat ik heel erg geloof in een modern-family constructie zoek ik naar een man of stel die het avontuur samen met mij wil aangaan. Ik woon in Amsterdam-Noord (vlakbij de pont), werk fulltime, heb veel vrienden en goede band met familie, ben gezond, sportief en breed geïnteresseerd.
Ik heb een open, vrije en liefdevolle ( en liefst ook nog vegetarische maar daar kan over gediscussieerd worden 😉 opvoeding voor ogen.
Het liefst wil ik de opvoeding helemaal verdelen (of bijna helemaal) en daarom is het heel belangrijk dat ik een connectie voel met de vaders.

Omdat ik mijn hele verhaal hier niet kwijt kan is dit het voor nu, ik hoor graag van jullie!

Amsterdamse ondernemende hetero vrouw van 37 zoekt vader(s) voor co-ouderschap.
Naam Pietje
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Amsterdamse ondernemende hetero vrouw van 37 zoekt vader(s) voor co-ouderschap.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven