Alleenstaande vrouw zoekt man(nen) voor co-ouderschap in Noord-Holland

Vroeger dacht ik altijd dat ik jong moeder zou worden, iets wat velen met mij dachten waarschijnlijk. Echter is het er nooit van gekomen, ik dacht zelfs dat het ouderschap helemaal niet aan mij besteed mocht worden. Nu ben ik tot het besef gekomen dat ik toch heel graag een kindje wil, maar niet alleen. Ik zou het ouderschap dolgraag willen delen met iemand of met een stel, het geluk delen maar ook de verantwoordelijkheden en de moeilijke momenten.

Ik ben een vrouw van 37 jaar oud, ik werk fulltime in de jeugdzorg en af en toe probeer ik te sporten. Wandelen lukt me wel vaak! Ik hou van gezelligheid (spelletjes en borrels) met vrienden en ik heb een sterke familieband.
Wat ik belangrijk vind is een goede klik met de andere ouder(s), zodat we het hele (spannende) proces met een goede band kunnen inzetten. Vervolgens lijkt het mij geweldig als we het co ouderschap als vrienden kunnen vormgeven, zodat ons kindje ook voelt dat we een (soort van) gezin zijn samen die soms tijd samen doorbrengt.
Mocht je je kunnen vinden hierin en als je meer wil weten van mij, stuur me zeker een bericht!

Groetjes Mieke

Alleenstaande vrouw zoekt man(nen) voor co-ouderschap in Noord-Holland
Naam Mieke
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Alkmaar, Hoorn, Purmerend
Provincie Noord-Holland

Oproep

Alleenstaande vrouw zoekt man(nen) voor co-ouderschap in Noord-Holland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven