Alleenstaande vrouw zoekt donor/donor+

Beste potentiële donor,

Ik, een enthousiaste vrolijke vrouw van 32, ben op zoek naar een donor om mijn kinderwens te vervullen. Ik woon in het Gooi en ben daar ook opgegroeid samen met mijn zus. Mijn ouders wonen nog altijd in het huis waar ik ben grootgebracht.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als jurist, wat ik met veel plezier doe. Ik heb een eigen woning en alles op de rit. Het enige dat ontbreekt is het kindje, waar ik zo naar verlang. Deze wens heb ik al zolang ik mij kan herinneren. Na de komst van mijn neefje, twee jaar geleden, is het mij duidelijk geworden dat ik deze wens graag wil verwezenlijken. Daarvoor zoek ik een donor of donor+.

Ik zou deze donor graag persoonlijk leren kennen. Alhoewel ik geen co-ouderschap zoek, vind ik het wel belangrijk dat er een klik is. Richting mijn kind zal ik open zijn en wil ik ook t.z.t. delen wie de biologische vader is. Daarin past mijns inziens een zijdelingse rol van de donor (suikeroom zonder suiker;)). Ik wil graag bepaalde zaken vastleggen in een donorcontract.

Spreekt dit bericht jou aan? Dan hoop ik van je te horen.

Groeten,
Frederike

Alleenstaande vrouw zoekt donor/donor+
Naam Frederike
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Alleenstaande vrouw zoekt donor/donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven