Alleenstaande vrouw uit A’dam zoekt donor.

Beste, ik ben een 36-jarige zorgzame, avontuurlijke en ondernemende vrouw. Ik werk met veel plezier in het A’damse onderwijs en pas wekelijks op m’n neefje op. Ik houd van gezelligheid met familie/vrienden en van reizen. Ik ben op zoek naar een betrouwbare, intelligente donor of evt.donor plus. Voor mij is het belangrijk dat ik mijn kind later meteen kan vertellen wie zijn/haar donor is. Wil jij mij helpen om mijn wens in vervulling te laten gaan? Lieve groet, Anna

Alleenstaande vrouw uit A’dam zoekt donor.
Naam Anna
Ik ben Single vrouw
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus

Oproep

Alleenstaande vrouw uit A’dam zoekt donor.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven