Alleenstaande vrouw (regio arnhem-deventer) zoekt donor(+)

Ha potentiële donoren,

Wat leuk dat je mijn berichtje bezoekt! 
Ik ben een alleenstaande moeder (29) van een dochter en heb een grote wens voor nog een tweede, heel misschien op termijn derde kindje mocht mij dat gegund zijn. Die grote wens is er altijd geweest, dat ze samen mag opgroeien met een broertje of zusje, een leuk speelkameraadje.  

Wat ik belangrijk vind is dat jij als donor open staat voor contact op initiatief van het kind om de meest prangende vragen te kunnen beantwoorden, ongeacht leeftijd. Daarnaast sta ik er ook voor open om een donor rol met enige vorm van contact te bespreken (donor+), hiervoor is een wederzijdse klik voor mij erg belangrijk. Een co-ouderschap sta ik niet voor open. 

Wij vinden het heerlijk om hele dagen buiten te zijn, ik heb vele creatieve hobby’s, een groot vrienden-netwerk en heb daarmee ook een fijn vangnet waar nodig. 
Ik ben financieel stabiel. Gezonde voeding en levensstijl vind ik erg belangrijk, roken, alcohol en drugs gebruik ik niet. 

Donatie zal gaan dmv zelf-inseminatie, voortijds verwacht ik dat je een soa-test doet (op mijn kosten), evt reiskosten zal ik vergoeden en het donorschap zullen we in een contract vastleggen.

Herken jij je hier in? Stuur gerust een berichtje dan kijken we of er een klik is.

Tot snel! 
Liva

Alleenstaande vrouw (regio arnhem-deventer) zoekt donor(+)
Naam Liva
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Drenthe, Gelderland, Overijssel, Utrecht

Oproep

Alleenstaande vrouw (regio arnhem-deventer) zoekt donor(+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven