Alleenstaande homo man (38) zoekt vrouw/stel voor co-ouderschap

Hallo lieve wensmoeder(s)!

Ik ben Marc (38), geboren en getogen in Maastricht, maar na gestudeerd te hebben in Utrecht en Amsterdam inmiddels alweer 10 jaar woonachtig in het altijd bruisende Rotterdam. Je zou kunnen zeggen dat ik mijn leven op de rit heb; ik heb een rijk sociaal leven met de allerleukste vrienden, sport regelmatig, een goede baan en een eigen huisje met twee lieve poezenbazen. Toch knaagt er al jaren een kinderwens die ik na twee mislukte relaties van 3 en 4,5 jaar helaas nog niet in vervulling heb kunnen laten gaan. Ik heb dan nu ook definitief besloten om het heft in eigen handen te nemen en zónder partner op zoek te gaan naar een vrouw/vrouwenstel wat mij kan helpen mijn droom te realiseren!

Over mij: ik heb donker haar en donkere ogen, houd van reizen/backpacken, koken, hiken, streetart, tuinieren en sporten, en heb me sinds een paar jaar weer aangesloten bij een amateur-theatergezelschap waar we elk jaar één productie mee opvoeren. Ook vind ik het leuk om af en toe naar een feestje of festival te gaan. In het dagelijks leven werk ik als marketeer (brand manager). Ik ben niet religieus of heel spiritueel, maar heb respect voor de keuzes en overtuigingen van anderen.

Mijn voorkeur gaat uit naar een co-ouderschap constructie met één of twee vrowen, waarbij de verdeling dan bv. 50/50 of 60/40 kan zijn, maar ik probeer daarin flexibel te zijn. Als we dit avontuur samen aangaan vind ik het wél van belang dat we ook een natuurlijke klik hebben en vrienden kunnen worden, ook in het belang van het kind. Dat betekent dat jij/jullie ook open staan om samen dingen te ondernemen af en toe, zoals samen Sinterklaas vieren, een keer een boswandeling of zelfs een weekendje weg. Vrouwen die vooral een donor zoeken en een minimale rol van de vader verlangen kunnen dus beter nog even verder kijken. Ik vind het tenslotte ook belangrijk dat we bij elkaar in de buurt wonen; ik ben erg gelukkig in Rotterdam en sta er (nog) niet voor open om te verhuizen. Idealitair woon jij/wonen jullie dus ook in Rotterdam of omliggende gemeenten.

Wat ik belangrijk vind in de opvoeding zelf is vooral heel veel liefde! Respect, vriendelijkheid, open-mindedness en inclusiviteit naar mens en dier zijn waarden die daarbij passen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat hij of zij bewust in het leven staat, goed leert communiceren, zelfredzaam is en van zichzelf leert houden. Ik sta open voor een tweede of misschien zelfs derde kindje in de toekomst, maar dat is denk ik meer een onderwerp voor later.

Spreekt dit je/jullie aan? Let me know, en wie weet gaan wij wel samen dit avontuur aan!

Heel veel liefs,
Marc

Alleenstaande homo man (38) zoekt vrouw/stel voor co-ouderschap
Naam Marc van de Wiel
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Alleenstaande homo man (38) zoekt vrouw/stel voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven