Alleenstaande homo man (36) zoekt vrouw/stel voor co-ouderschap

Hallo lieve vrouw(en)! Ik ben Marc (36). Ik ben geboren en getogen in Maastricht, maar na gestudeerd te hebben in Utrecht en Amsterdam woon ik inmiddels alweer 8 jaar met veel plezier in het bruisende Rotterdam. Ik ben een sociale jongen die goed voor zichzelf zorgt en geniet van het leven. Ik hou van reizen, koken, streetart, tuinieren en sporten en heb me sinds een paar jaar weer aangesloten bij een theatergezelschap. Ook vind ik het leuk om af en toe eens naar een feestje te gaan. In het dagelijks leven werk ik als marketeer (brand manager).

Ik loop al een paar jaar rond met de wens om een co-ouderschap aan te gaan met een lieve vrouw of vrouwenstel in de buurt van Rotterdam. Ik begrijp de keuze van veel vrouwen om de rol van de man te minimaliseren, maar ik vind het persoonlijk wel belangrijk om een band op te bouwen met een kind (en zijn of haar moeder). Dat gezegd hebbende hoeft de opvoeding hoeft niet per sé 50/50 te zijn als dat niet gewenst of praktisch blijkt; daar kunnen we het over hebben.

Wat ik verder belangrijk vind is dat het kind en evt. broertjes en zusjes in de toekomst worden opgevoed met heel veel liefde! Respect, vriendelijkheid, open-mindedness en inclusiviteit naar mens en dier zijn waarden die daarbij passen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat hij of zij bewust in het leven staat, goed leert communiceren, zelfredzaam is en van zichzelf leert houden.

Spreekt dit je aan? Ik vind het leuk om een keer via mail of over de telefoon kennis te maken. Let me know en wie weet gaan wij wel samen dit avontuur aan!

Alleenstaande homo man (36) zoekt vrouw/stel voor co-ouderschap
Naam Marc
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Rotterdam
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Alleenstaande homo man (36) zoekt vrouw/stel voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven