Hetero alleenstaande vrouw (39) zoekt lieve donor met een kleurtje

Dag donor papa, ik ben een alleenstaande vrouw met een licht tintje die al heel lang een kinderwens heeft en klaar is voor moederschap. Zoals mijn leeftijd aangeeft tikt mijn biologische klokje enige tijd.
Ik ben zelf heel creatief. Hou van edelstenen ( volg cursus Edelstenen Therapie), heb een huis vol met groene kindertjes, heel veel tatoeages , 2 lieve poezen en woon in Amsterdam. Hopelijk woon je ook in Noord-Holland maar er iets buiten is ook geen probleem. Mijn voorkeur gaat wel naar ook een man met een tintje en niet ouder dan 45 jaar. Uiteraard mag de donor papa contact houden maar is geen verplichting

Kun je met mij deze droomwens waar maken?

Hetero alleenstaande vrouw (39) zoekt lieve donor met een kleurtje
Naam Lee
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor
Regio Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Capelle aan den IJssel, Den Haag, Den Helder, Haarlem, Haarlemmermeer, Hoorn, Purmerend, Rotterdam, Schagen, Utrecht, Zaanstad, Zaanstreek
Provincie Noord-Holland

Oproep

Hetero alleenstaande vrouw (39) zoekt lieve donor met een kleurtje

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven