Aan de allerliefste co-papa(s) die ‘deels’ (bijv 70/30) écht vader wil(len) zijn (regio Utr/Amst)

Al 3 jaar lang geniet ik elke seconde van het moederschap. Versterkt door een hele lieve co-papa. Ik ben dankbaar dat mijn wens is uitgekomen. En weet diep van binnen ook dat ik nog meer liefde te geven heb. Ik heb mezelf altijd gezien als mama van meerdere kindjes. En mijn dochtertje heeft dat gevoel alleen maar versterkt. Zó gek op haar. En wat zou ik ook graag nog een (half)broertje of zusje voor haar willen. Vandaar dat ik dit berichtje plaats in de hoop om in contact te komen met een hele lieve co-papa (of twee – ik schrijf voor het gemak over co-papa, maar sta ook open voor een stel).

Ik ben 39 jaar en woon in Amsterdam. Op dit moment, want ik zou graag op termijn nog wat groter gaan wonen. Dat kan (financieel) ook maar ik ben er nog niet helemaal uit waar. Ik neig naar de regio Utrecht, omdat de meeste van mijn vrienden in die richting wonen. Maar ja, kom ik straks een hele leuke co-papa tegen in de buurt van Amsterdam, of ergens ertussenin, dan is er misschien nog wel een logischere bestemming voor ons. Time will tell 😉

Verder ben ik dus mama van een dochtertje van ruim 3 jaar. ‘Ze is een feestje’, zeg ik altijd als één van de eerste dingen als ik over haar vertel aan mensen die ik ontmoet. Elke dag kijk ik uit naar het opstaan samen, naar onze gesprekken, naar hoe ik haar steeds meer kan leren over waarom dingen zijn zoals ze zijn. Ze is ook de dochter van M. – een man van inmiddels 49 uit Amsterdam. Hij zorgt voor haar op vrijdag t/m zaterdagochtend. Als ze straks 4 is wordt dat een vol weekend in de twee weken. Afhankelijk van waar ik ga wonen nog een extra middag na school. Soms gaan ze samen een weekje op vakantie en als ik een avondje of weekendje weg ga, kan ze ook altijd bij hem terecht. We (video)bellen meerdere keren per week. En soms doen we dingen samen, zoals afgelopen woensdag spontaan een lekker middagje op een stadsstrandje, als vrienden en ouders. Mijn dochter weet niet beter en zit zo in een heel warm nestje.

Zoals ik er nu over denk, zoek ik voor het tweede kindje een soortgelijke co-ouder relatie (70/30?). Ik gun het kindje een liefdevolle, échte vader. Iemand die er voor hem/haar is, op wij hij/zij kan bouwen. Verder wil ik het vrij open laten.

Soms ontstaat er iets wat je nog niet had kunnen voorzien, gewoon omdat het goed zit en past. Met die overtuiging heb ik ook de stap naar dit berichtje genomen. Want…twee verschillende co-ouder relaties? En dan nog zo iemand vinden waar het nét zo fijn mee klikt?! Ergens geloof ik dat het kan ontstaan. En dat er iemand op mijn pad komt met wie het klopt, met wie ik het samen voor me ga zien. Hopelijk ben jij dat en reageer je op dit berichtje zodat we het kunnen onderzoeken.

Reageer vooral als je twijfelt of er nog niet echt uit bent. Door te sparren komen we in ieder geval dichter bij wat we écht zoeken en heel misschien matched het wel!

PS, tekens op, maar: HR project mgr, skeeleren, salsa, lieve ouders, fijne vriendengroep

Aan de allerliefste co-papa(s) die ‘deels’ (bijv 70/30) écht vader wil(len) zijn (regio Utr/Amst)
Naam Sofie
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Amsterdam, Utrecht
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Aan de allerliefste co-papa(s) die ‘deels’ (bijv 70/30) écht vader wil(len) zijn (regio Utr/Amst)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven