41 jarige man (regio Alphen / Leiden) zoekt wensmama(s) voor co-ouderschap!

Mijn naam is Onno en ben een alleenstaande homoman. Ik ben 41 jaar oud, geboren en nog steeds woonachtig in een dorpje tussen Alphen en Leiden. In mijn dagelijks leven werk ik als behandelaar in de verslavingszorg met Jeugd. Ik werk al jaren met kinderen, jongeren en gezinnen in de jeugdhulpverlening en dit doe ik met veel passie en plezier. Naast mijn werk vind ik sporten lekker, ga ik graag naar de sauna, wandel ik regelmatig met mijn hond, kijk ik graag naar films en series en vind ik het leuk om uit eten te gaan of zelf te koken. Maar sta ook vooral open om nieuwe dingen te ontdekken!

Mensen om mij heen zeggen over mij o.a. in woorden; zorgzaam, gevoelig, betrokken, eerlijk, gestructureerd, betrouwbaar, gedreven, loyaal, actief, spontaan en humor.

Ik ben gek op kinderen en zij ook op mij (althans meestal;). Mijn broertje en zus hebben allebei twee kinderen waar ik erg gek op ben. Mijn ouders, broertje , zus en partners, die allemaal woonachtig zijn in hetzelfde dorp steunen mij in mijn wens wat ik heel belangrijk vind. Ik heb altijd een kinderwens gehad maar doordat ik een relatie had en mijn toenmalige partner geen kinderwens had, mijn wens weggestopt. Nu mijn relatie sinds 1,5 jaar over is, heb ik besloten toch mijn kinderwens na te streven en ervoor te gaan!

Mijn wens gaat uit naar co-ouderschap en met een verdeling waar iedereen zich goed bij voelt en blij van wordt. Mijn streven is een goede balans in het ouderschap. Ik vind het belangrijk dat er een hele goede klik is omdat je samen veel met elkaar te maken krijgt, over de vloer komt en ook bijvoorbeeld leuke activiteiten kan doen met elkaar. Zodat het kind zich gelukkig voelt met zijn beide ouders.

Ik vind het spannend maar ben er echt klaar voor! Mocht je dit aanspreken en ben je benieuwd of wij misschien wel samen dit avontuur aan kunnen gaan? reageer dan vooral en laten we dit onderzoeken!

41 jarige man (regio Alphen / Leiden) zoekt wensmama(s) voor co-ouderschap!
Naam Onno
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Den Haag, Leiden, Rotterdam
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

41 jarige man (regio Alphen / Leiden) zoekt wensmama(s) voor co-ouderschap!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven