33-jarige man zoekt co-ouderschap regio Amsterdam

TIJDELIJK ON-HOLD
Ik heb een aantal hele leuke reacties ontvangen en leuke ontmoetingen gehad. Ik wil graag uitzoeken of hier een potentiële co-ouder tussen zit en tot die tijd wil ik even wachten met nieuwe contacten.

Mijn naam is Christian. Ik ben 33 jaar oud, geboren in Brabant en woon in Amsterdam aan de Sloterplas samen met mijn twee katten. Ik mijn dagelijks leven werk ik in PR als creative, waar ik erg veel plezier in heb. Daarnaast sta ik graag in de keuken, ben ik best handig en hou ik van series en (bord)spelletjes. Verder ben ik een rustig en zorgzaam type.

Ik ben gek op kinderen en zij (meestal) ook op mij. Mijn broer en zus hebben er allebei drie en ook binnen mijn vriendengroep zijn er veel kleintjes. Hoewel ik het idee nog enorm spannend vind, ben ik er wel klaar voor. Daarvoor zoek ik iemand(en) uit de regio Amsterdam die net als ik op zoek ik naar co-ouderschap. Dat kan een single vrouw zijn, een lesbisch stel of een hetero stel.

Ik wil graag een goede balans in het ouderschap, waarbij we beiden een gelijke rol hebben. Daarbij is het voor mij belangrijk dat we een goede klik hebben, want we gaan veel bij elkaar over de vloer komen. Mocht je benieuwd zijn lijkt het met leuk om te beginnen met een kop koffie!

33-jarige man zoekt co-ouderschap regio Amsterdam
Naam Christian
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amstelveen, Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

33-jarige man zoekt co-ouderschap regio Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven