2 leuke, spontane en unieke mannen zoeken unieke ‘mamma’ match

Hoi hoi, wij zijn Ralf en Peter. Wij zijn 2 leuke, spontane, leuke mannen met een kinderwens. In het dagelijks leven werken wij hard aan onze andere droom. We hebben meerdere leuke bedrijven op het gebied van Telecom, AI software en unieke vakantie huisjes verhuur. We wonen in een toffe zelf gerestaureerde woonboerderij in Brabant en hebben daarnaast een heerlijke uitvalsbasis in ons huisje in Amsterdam centrum. We zoeken een leuke spontane meid die van aanpakken weet, met een ondernemende mindset in het leven staat, en een kinderwens heeft. We houden van normen en waarden en een warm gezinsverband. Anderzijds zijn wij ook erg vooruitstrevend en met leuke innovatieve dingen bezig. Graag willen we jou ook leren kennen op onze ontdekkingsreis en het vinden van de unieke match.

2 leuke, spontane en unieke mannen zoeken unieke ‘mamma’ match
Naam 2 unieke en leuke mannen
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Breda, Den Bosch, Tilburg
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland

Oproep

2 leuke, spontane en unieke mannen zoeken unieke ‘mamma’ match

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven