Met Poink en kids naar de Efteling – zaterdag 30 mei

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Met Poink en kids naar de Efteling – zaterdag 30 mei

Datum & tijd: 30 mei 2015, 09:50 - 18:00 uur | €10 – €34

Houd je van een stoere achtbaan en een spookschip of spreken sprookjes je meer aan? Poink nodigt jou uit om mee te gaan naar de Efteling op zaterdag 30 mei 2015. Deze activiteit is bedoeld voor zowel volwassenen als kinderen. Iedereen mag mee, je hoeft geen moeder te zijn.

Om 09.50 uur verzamelen we bij de ingang van de Efteling, zodat we om 10.00 uur naar binnen kunnen gaan. Als er enkele groepjes belangstelling hebben in verschillende activiteiten, dan spreken we op voorhand een paar tijdstippen af waarop we elkaar weer treffen. Op welke locatie dat zal zijn, bepalen we samen bij de ingang.

Kosten
De kosten zullen bestaan uit de entree van het pretpark en parkeerkosten per voertuig, drankjes en hapjes zijn voor eigen rekening. We kunnen samen lunchen in het park of je kunt je eigen lunchpakket meebrengen om de kosten in de hand te houden.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via: Poink.Pretpark@gmail.com en geef daarbij aan vanuit welke woonplaats je vertrekt zodat we kunnen inventariseren om samen er naartoe te reizen. Uiterste aanmelddatum: graag uiterlijk donderdag 21 mei 2015

Let op: Na aanmelding bespreken we per mail welke kortingsacties we tegengekomen zijn om tegen een goedkoper tarief een entreekaartje te kunnen bemachtigen (tips hierover zijn welkom, t/m 29 maart is er bijvoorbeeld een actie bij Albert Heijn). Ieder dient zelf op voorhand haar eigen entreekaartje(s) te regelen! Mocht je kortingskaartjes over hebben die voor anderen beschikbaar kunnen worden gesteld, dan vernemen we dit uiteraard graag.

Met Poink en kids naar de Efteling – zaterdag 30 mei

Details

Date:
30 mei 2015
Time:
09:50 - 18:00
Cost:
€10 – €34
Soort activiteit:
Activiteit van een externe organisatie
Website:
http://poink.info/?p=194

Organisator

Locatie

Schuiven naar boven