Kinderspeeldag Amsterdam

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderspeeldag Amsterdam

Datum & tijd: 26 januari 2020, 11:00 - 15:00 uur | €12,00

Eind januari organiseren we voor alle roze ouders met kinderen weer een superleuke activiteit! Op zondag 26 januari ben je welkom bij speelparadijs Candy Castle in Amsterdam. In 2019 hebben we 4 kinderspeeldagen verspreid over het land georganiseerd. Vanwege het enthousiasme van de deelnemers willen we in 2020 hier graag een vervolg aan geven. Uit onderzoek blijkt dat het voor de kinderen uit deze gezinnen goed is om andere kinderen met LHBT-ouders te kennen, zodat zij niet de uitzondering zijn. En voor ouders is het natuurlijk leuk om contact met elkaar te hebben om ervaringen uit te wisselen.

Candy Castle is een prachtig speelparadijs in een monumentale kerk in Amsterdam West, 2 minuten vanaf de rondweg (A10) en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. We hebben een open ruimte exclusief voor onze deelnemers beschikbaar. Dit is onze uitvalsbasis, welke zich direct aan de speeltoestellen en het dreumes/peuter gedeelte bevindt. We zullen een laagdrempelige activiteit organiseren om ook andere roze gezinnen te leren kennen. De kids kunnen hiermee een leuk prijsje winnen. Daarnaast hebben we een gezamenlijke lunch. Maar er is ook genoeg tijd om met nieuwe vriendjes te spelen totdat ze er geen zin meer in hebben. Daarnaast komt in de middag de mascotte speciaal voor onze kids nog even langs.

We hebben een arrangement geregeld waardoor we de volgende tickets kunnen aanbieden:

  • Voor kinderen van 1-12 jaar zijn de tickets 12 euro. Hiervoor krijgen de kids toegang, lunch (friet met snack of poffertjes), onbeperkt limonade en een ijsje of knijpfruit.
  • Voor kinderen van 6 maanden – 1 jaar (de kruipers) zijn de tickets 2,50 euro. Hiervoor is geen lunch of ijsje/knijpfruit geregeld, uitsluitend toegang.
  • Voor volwassenen zijn de tickets 10 euro. Naast de toegang krijg je hiervoor een lunch met 2 broodjes per persoon en 2 consumptiebonnen.

We hebben een beperkt aantal kaarten beschikbaar en tot nog toe waren alle speeldagen van tevoren uitverkocht. Wacht dus niet te lang met bestellen. Meer info en voor het bestellen van tickets, kun je terecht op de link bij Tickets hierboven.

Wij hebben er onwijs veel zin in!! We hopen daarom veel roze ouders en hun kids te zien op 26 januari.

Kinderspeeldag Amsterdam

Details

Date:
26 januari 2020
Time:
11:00 - 15:00
Cost:
€12,00
Website:
https://www.ticketjames.com/nl/private-tickets/f4cbd4e592084ae85da1ca62c5b14f52/1628

Locatie

Candy Castle
Erik de Roodestraat 14-16, 1056 AM Amsterdam ,Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie
Schuiven naar boven