Info & Ontmoeting Regenboog Ouderschap

Dit het programma van Meer dan Gewenst. LET OP: Deze agenda is voorbehouden aan wijzigingen. De data en activiteiten kunnen nog wijzigen totdat de kaartverkoop open is. Schrijf je in op onze nieuwsbrief, houd onze site en onze social media kanalen in de gaten om op de hoogte gehouden te worden van de activiteiten.

Wil je deelnemen aan een speeddate? Dan kan je via dit formulier op de hoogte gehouden worden van het actuele aanbod van speeddates.

Voor activiteiten van andere organisaties/partijen klik HIER. Wil je vrijwilliger worden? Klik dan HIER. Heb je vragen of opmerkingen over ons programma? Stuur dan een mail naar activiteiten@meerdangewenst.nl

Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Info & Ontmoeting Regenboog Ouderschap

Datum & tijd: 9 december 2022, 19:30 - 21:00 uur

Op Paarse Vrijdag, een dag in het onderwijs waarop solidariteit met LHBTIQ+ wordt getoond, is er dit jaar aandacht voor Regenboogouderschap. Ben je LHBTIQ+ en heb je een kinderwens? Denk je aan donorschap? Wil je graag deel uitmaken van een regenbooggezin? Of ben je geïnteresseerd in het onderwerp andere gezinsvormen? Wees dan welkom op 9 december in Bibliotheek Forum Zoetermeer. Samen met  COC Haaglanden organiseren we een speciale informatieavond voor wensouders, (potentiële) donoren en andere geïnteresseerden. Je krijgt informatie over o.a. het juridische en medische deel van het traject. Ook zullen ouders hun ervaringsverhaal delen. Daarnaast is er alle ruimte om vragen te stellen en elkaar te ontmoeten.

Toegang is gratis, maar wel aanmelden.

Adres:
Bibliotheek Forum Zoetermeer
Bezoekadres Stadhuisplein 1
2711 CX Zoetermeer
(informatiebijeenkomst in de commissiezaal)

Info & Ontmoeting Regenboog Ouderschap
Schuiven naar boven