Utrecht Canal Pride, 5 juni 2021

Volgend jaar varen wij voor het eerste mee met de Utrecht Canal Pride! Na 2 jaar meevaren in de Canal Pride Amsterdam, lijkt het ons goed om ook in Utrecht aandacht te geven aan onze visie. Wij streven namelijk naar een wereld waar LHBT gezinnen in volledige gelijkwaardigheid en openheid kunnen leven. Het is nog steeds niet eenvoudig voor LHBT’s om hun kinderwens in vervulling te laten gaan. Daarnaast laat de acceptatie en zichtbaarheid van roze gezinnen te wensen over. Het is belangrijk dat men opgroeit met het gegeven dat een gezin uit een palet van gezinsvormen kan bestaan.

We zijn enorm trots dat wij 1 van de 50 deelnemers zijn aan de Utrecht Canal Pride. Met meer dan 100.000 bezoekers in 2019 verwachten wij er dit jaar een feest van te gaan maken. Houd onze website in de gaten voor meer informatie over onze deelname of kijk op Utrecht Canal Pride. En kom 5 juni natuurlijk gewoon naar Utrecht!

Altijd op zoek naar financiële steun

Wij zijn nog op zoek naar financiële steun. Dus mocht je een concrete ingang hebben voor een sponsor of zelf een extra bijdrage willen geven, mail dit dan naar boot@meerdangewenst.nl.

Schuiven naar boven