Zwemmers gezocht van een betrouwbare en lieve donor met humor

15 augustus 2020

Hey potentiële donor,

Fijn dat je onze oproep leest. Wij willen graag ons gezin uitbreiden, maar zonder zaad is dat verdomd lastig. Vandaar dat wij op zoek zijn naar jou, een betrouwbare en lieve donor met humor.

Wij, Linda (31) en Irene (29), zijn inmiddels drie jaar gelukkig samen, hebben een leuk huis met een fijne tuin en een ontzettende lieve herdershond. Wij zijn een open en enthousiast stel, houden van wandelen met de hond, hebben graag vrienden over de vloer voor een lekker diner of gezellige spelletjesavond, houden van lachen en ondernemen graag leuke dingen samen.

Wij hebben allebei een leuke en uitdagende fulltime baan en willen beiden parttime gaan werken wanneer ons eerste kindje er is. Wij vinden het belangrijk dat wij een juiste balans vinden tussen een financieel prettige situatie en veel vrije tijd met onze toekomstige kinderen.

Het liefst zouden wij beiden een kindje dragen en wij zouden het fijn vinden als onze kinderen een genetische band hebben. Wij zijn daarom op zoek naar een donor die hiervoor openstaat. Ook zouden wij het fijn vinden dat onze kinderen jou mogen leren kennen wanneer die wens er is. Wij willen geen vaderschapsrol voor jou als donor.

Het belangrijkste in een donor is voor ons dat er een wederzijdse klik is, dat je humor hebt en dat wij hetzelfde in dit avontuur staan. Wij zouden je daarom graag eerst beter leren kennen voordat er een traject in gang wordt gezet. Indien er een klik is, willen wij de afspraken juridisch laten vastleggen in een overeenkomst.

Als je ons op basis van deze informatie beter wilt leren kennen, dan komen wij graag met je in contact.

Liefs,
Linda en Irene

Naam Linda&Irene
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
  29x bezocht sinds 15 augustus 2020

Oproep

Zwemmers gezocht van een betrouwbare en lieve donor met humor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>