Zwangere alleenstaande vrouw zoekt co-ouderschap / wensouder (s)

Hallo daar!

Ik ben 15 weken geleden ongepland zwanger geraakt. De vader is een hele lieve wereldreiziger, maar hierdoor werd ook vrij snel duidelijk dat hij geen rol in het leven van het kindje kan/en wil gaan spelen.

In mijn kringen zijn er veel co-ouder / rainbow / draagouder gezinnen. Dit voelt voor mij ook als iets wat ik graag zou willen en wat het beste is voor het kindje. Het belangrijkste is dat het kind zich straks omringd voelt met heel veel liefde door meerdere ouder(s).

Ik ben op zoek naar een bijzondere co-ouderervaring en ben enthousiast om hier gelijkgestemde te ontmoeten. Ik sta open voor een man / mannenkoppel / vrouw /vrouwenkoppel. (70/30? 80/20?)

In het kort over mij:
-Gemixt uiterlijk (Pakistaans/Nederlands), groene ogen
-Hoogopgeleid, een vaste baan en een fijne woning in Amsterdam (dichtbij het prachtige Vondelpark)
-25 jaar, geboren in Nederland, maar gewoond over de hele wereld
-Ik kom uit een gezin wat vaak op rondreis ging of de natuur introk. Ik ben groot voorstander van natuur / reizen / moestuinen / het bos / bergen / natuurlijk speelgoed en heb een kleine voorkeur voor co-ouder(s) die dit ook delen.

Zwangere alleenstaande vrouw zoekt co-ouderschap / wensouder (s)
Naam Vien
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Vrouwenstel, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Zwangere alleenstaande vrouw zoekt co-ouderschap / wensouder (s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven