Zaaddonor gezocht

Beste toekomstige donor,

Ik ben een alleenstaande vrouw, werk in de kinderopvang en bereid ik mijn leven uit met een kleine erbij.

Ik ben op zoek naar een blanke mannelijke donor die mij kan helpen met een kinderwens te vervullen. Enkel donatie via zelfinseminatie.

Verder ben je niet betrokken bij de opvoeding. Als het kind vraagt om contact, gaat dit in overleg. Zelf zou ik het fijn vinden voor het kind dat hij/zij zijn/haar donor vader mag kennen en niet hoeft te wachten tot hij/zij 16 is voor een ontmoeting.
Ook stellen we samen een donorcontract op met onze wensen voor het kind.

Kun je en ben je bereid mij te willen helpen? Graag zie ik een motivatie e-mail tegenmoet.

Zaaddonor gezocht
Naam Wens Mama
Ik ben alleenstaande vrouw
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor

Oproep

Zaaddonor gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven