Young dutch/french couple looking for a donor (+) to start our family

26 juni 2020

Hallo/Bonjour,

Leuk dat je de tijd hebt genomen voor ons bericht!

We zijn twee vrouwen uit Amsterdam en sinds drie jaar samen. We vinden het leuk nieuwe plekken te bezoeken (vorig jaar zijn we een aantal maanden de wereld over gereisd), hebben een actief sociaal leven en vinden het belangrijk goed contact te hebben met onze familie. De balans tussen avontuur/sport, een sociaal leven, tijd voor onze familie en werk (hulpverlening & finance) is wat ons dagelijks bezig houd. We voelen nu dat het moment daar is om op zoek te gaan naar een fijne donor.

We zoeken een man die bij ons past: we geloven dat een match belangrijk is en willen de tijd nemen elkaar te leren kennen. We willen een man die een rol wilt spelen in het leven van ons kind. We staan er voor open dit samen met jou te bespreken.

Spreekt dit bericht je aan? We horen heel graag van je.
Dit mag in het Nederlands, Engels of Frans.

Groeten.

Naam L.
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus
Provincie Noord-Holland
  6x bezocht sinds 26 juni 2020

Oproep

Young dutch/french couple looking for a donor (+) to start our family

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>