Word jij onze zaadkameraad?

3 september 2020

Is jouw aandacht getrokken? Even onszelf voorstellen: wij zijn Isa (28) en Fleur (36) uit Gent, al meer dan vier jaar een koppel en bijna klaar voor een volgende stap. We zouden graag mama worden, maar willen liever geen anonieme donor.

We zijn concreet op zoek naar een homoman die wel een kinderwens heeft, maar niet per se een opvoedende rol wil spelen. Iemand die een ‘toffe oom’ wil zijn, een luisterend oor of een stevige schouder. Je zult dus wel degelijk een rol spelen in het leven van het kind, maar niet bij de dagelijkse beslissingen betrokken worden. Omgekeerd verwachten we van jou geen financiële inspanningen en dergelijke. Wel de lusten, niet de lasten.

Isa is half-Nederlands dus we staan zowel open voor een Nederlandse als Belgische donor. Belangrijk voor ons is vooral de klik, want de donor moet bij voorkeur iemand zijn waar we zelf een avond aan tafel en met een glas wijn en lekker eten zouden mee willen doorbrengen.

We werken beiden in de creatieve sector (als studiomanager en journalist) en we houden van open en creatieve personen die innemend en sociaal zijn, maar ook recht voor de raap. Iemand met een hart op de juiste plaats vooral.

Ben jij die toffe man waar we naar op zoek zijn en wil jij ons helpen? Dan horen we het graag!

Naam Fleur en Isa
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor, Donor Plus
  84x bezocht sinds 3 september 2020

Oproep

Word jij onze zaadkameraad?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>