Wij zoeken een vrouw of stel die co-ouderschap zou willen met ons.

Wij zijn een hetero stel die graag nog een kind in ons leven erbij zouden willen hebben naast onze 3 kids. Mijn vriend zou de vader dan willen zijn en dmv co-ouderschap de opvoeding willen delen met een mama to be! Zie je het zitten om dit met ons aan te gaan horen we graag van je!

Lieve groetjes van ons

Wij zoeken een vrouw of stel die co-ouderschap zou willen met ons.
Naam Harmjan en Nicole
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Groningen
Provincie Groningen

Oproep

Wij zoeken een vrouw of stel die co-ouderschap zou willen met ons.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven