Wij zoeken een donor!

19 januari 2020

Hallo aanstaande donor,
Wat fijn dat je ons berichtje leest! Wij zijn een getrouwd lesbisch stel van 28 en 30 jaar oud. We hebben allebei een leuke baan, leuke hobby’s, leuke vrienden en een leuk huis. Een kindje zou het plaatje helemaal compleet maken en wie weet kan jij ons daarbij helpen!

We zijn in eerste instantie op zoek naar een donor en niet naar iemand die een rol zou willen spelen in de opvoeding. Een goede klik met jou vinden we echter wel heel belangrijk! Dit willen we graag, zodat wij ons kindje later ten allen tijde kunnen vertellen dat jij zijn/haar verwekker bent en dat we deze keuze samen heel bewust hebben gemaakt. Daarnaast zouden we een goed contact met jou natuurlijk prettig vinden en staan we er zeker voor open om eens in de zoveel tijd af te spreken.
Onze voorkeur gaat uit naar zelf-inseminatie. We zouden graag een donorcontract opstellen, maar doen dit uiteraard in goed overleg.

Verder zou ik ons omschrijven aan de hand van de volgende kernwoorden: humor, gezelligheid, nuchter, flexibel, betrouwbaar, sportief en ondernemend.
Herken jij jezelf hierin, spreekt ons bericht je aan en/of ben je nieuwsgierig geworden naar ons? Dan komen we heel graag met jou in contact!

NaamK&A
Wij zijnVrouwenstel
Wij zoekenHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wensDonor
RegioAssen, Hoogeveen, Zwolle
ProvincieDrenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Overijssel

Oproep

Wij zoeken een donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>