Wij zijn opzoek naar een donorvader

Hoi,

Wij zullen ons eerst even voorstellen. Wij zijn 2 dames L(38) en S (35) die samen een super mooie dochter van 3jaar hebben. Wij zijn nu 6 jaar getrouwd. Wonen in Gelderland. Met zijn 4e (mogen de hond niet vergeten) zijn wij super gelukkig alleen kinderen vinden wij het mooiste wat er bestaat. Daardoor bleef er een wens bestaan…Via dit platform zijn wij destijds in contact gekomen met de donorvader van onze dochter. Het was de bedoeling dat mochten we een 2e kindje mogen krijgen dat dan via deze donor zou gaan want ons contact met hem is goed. Helaas door omstandigheden is dit niet mogelijk. Maar de wil om een broertje of zusje voor onze kleine dochter bleef maar houden. Vandaar deze oproep. Wij zijn opzoek naar een donor. Wij zijn niet opzoek naar een vader rol/ co ouderschap. Maar in het belang van ons kind vinden we het wel heel belangrijk dat mocht evt onze dochter/zoon zijn donorvader later willen ontmoeten dat deze persoon er dan wel voor open staat.
Wil jij ons hierin helpen dan zouden we een mailtje heel fijn vinden. Waarom wil je dit doen. Hoe sta je zelf in het leven. Heb je zelf al kinderen.

Veel liefs van ons

Wij zijn opzoek naar een donorvader
Naam L en S
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Flevoland, Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wij zijn opzoek naar een donorvader

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven