Wij zijn op zoek naar een zaaddonor

Wij zijn F en M, 34 en 25 jaar. F staat voor de klas in het praktijkonderwijs (vo) en M is persoonlijk begeleider op een woongroep. Wij zijn 4 jaar samen en hebben een fijn huis in Friesland met 3 poezen. Oftewel dierenliefhebbers, houden van gezelligheid en muziek. Toch ontbreekt er iets in ons leven; wij zijn toe aan een volgende stap. We willen graag “mem” (mama ;)) worden.

Wij zijn op zoek naar een zaaddonor die qua uiterlijk iets van ons heeft: blond haar, krullen mag, lichte ogen. Qua persoonlijkheid graag sociaal en intellectueel, humoristisch.
Hij zal niet een rol spelen in ons gezinsleven, wij willen dus geen co-ouderschap maar wel iemand die openstaat voor een ontmoeting. Een broertje/zusje zouden we ook graag via dezelfde donor willen.
We willen middels een donorcontract beginnen, via het ziekenhuis. Dus de gebruikelijke testen horen hier dan ook automatisch bij voor de donor.

Kun je je hier in vinden? En wil je onze wens in vervulling laten gaan?
Reageer dan gerust: wij kijken er naar uit.

Groet,
F en M

Wij zijn op zoek naar een zaaddonor
Naam F en M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Wij zijn op zoek naar een zaaddonor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven