Wij zijn een mannenstel en zoeken co-ouderschap in de regio Gouda, Rotterdam of Utrecht

Lieve wensmoeder of -moeders,

wij zijn Vincent en Tijmen en we zijn ondernemende dertigers (33 en 35 jaar) met een kinderwens. We zoeken 60/60 co-ouderschap in de regio Gouda, Rotterdam of Utrecht. We wonen in een groene omgeving net buiten Gouda, hebben allebei een leuke baan waar we onze energie in kwijt kunnen en in onze vrije tijd gaan we graag op pad in binnen- en buitenland. Het liefst doen we dat met onze kleine ‘Tabbie’, dat is zo’n kleine druppelvormige caravan die je lekker makkelijk meeneemt op allerlei leuke avonturen! We zijn al meer dan acht jaar bij elkaar en onze kinderwens komt regelmatig ter sprake. We zijn ervan overtuigd dat co-ouderschap voor ons de mooiste vorm is, omdat daarmee niet alleen onze, maar ook iemand anders haar of hun gezamenlijke wens in vervulling gaat! Wij vinden het ook waardevol dat het bij co-ouderschap voor het kindje altijd duidelijk is wie zijn ouders zijn, dat alle ouders een rol spelen in de opvoeding en dat het kindje weet dat hij of zij uit veel hoop en liefde geboren is. Puur natuur wat ons betreft! We zoeken daarom een lieve vrouw van ongeveer onze leeftijd om daarmee te ontdekken of we samen ouders kunnen worden van een lieve zoon of dochter en misschien daarna nog wel verdere uitbreiding van het gezin. Als we hiervoor moeten verhuizen, behoort dat zeker tot de mogelijkheden. We komen graag met jou of jullie in contact.

Veel liefs, Vincent en Tijmen

Wij zijn een mannenstel en zoeken co-ouderschap in de regio Gouda, Rotterdam of Utrecht
Naam Vincent en Tijmen
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Gouda, Rotterdam, Utrecht
Provincie Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wij zijn een mannenstel en zoeken co-ouderschap in de regio Gouda, Rotterdam of Utrecht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven