Wij willen moeder(s) worden!

Lieve lezer,

Wij zijn twee 30’ers met een hele sterke kinderwens.
Onze liefde begon met een hechte vriendschap op de middelbare en 16 jaar later vormen we een stabiele en liefdevolle basis voor een gezin.
We missen biologisch gezien natuurlijk een essentieel stuk om deze wens in vervulling te laten gaan en daarom zijn wij op zoek naar een donor die ons hierbij zou kunnen helpen, zonder dat hij verder een opvoedende rol zal hebben in het leven van onze kinderen. Wel vinden wij het belangrijk dat de donor openstaat voor eventueel contact van het kind uit, op latere leeftijd.

Op dit moment staan we op de wachtlijst voor een traject in de kliniek in Leiderdorp, en het heeft dan ook onze voorkeur om dit met een donor te doen die we zelf hebben uitgekozen. Vandaar dat wij het via deze weg proberen!

Denk je dat je ons hiermee kunt helpen? Dan komen we graag met jou in contact!

Tot snel!

Wij willen moeder(s) worden!
Naam D&Y
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Provincie Utrecht

Oproep

Wij willen moeder(s) worden!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven