Wij willen graag een kleine superheld toevoegen aan ons superteam! – donor regio Zuid-Holland

Lieve donor,

Allereerst: dank je wel dat je de tijd neemt om onze oproep te lezen. Dank je wel ook dat jij overweegt om ons te helpen onze hartenwens te verwezenlijken. Heel bijzonder dat jij mensen op zo’n onbaatzuchtige wijze wilt helpen. Wij, P. (37) en C. (37) zijn ruim 5 jaar samen én verloofd. We hebben de tijd genomen om een ideale situatie te creëren voor een kindje om in geboren te worden. En die tijd is nu! Wij zijn op korte termijn zoek naar een fijne, betrouwbare donor die open staat voor (sporadisch) contact met het kindje maar geen rol speelt in de opvoeding.

Samen met ons prinsesje van 7 (dat niet kan wachten om grote zus te worden), onze Berner Sennen Yuna en 5 konijnen vormen wij een liefdevol gezin. We wonen in een fijn huis (nou ja, de konijnen bewonen de tuin 😉 in Rotterdam. C. is ontwerper en P. heeft gewerkt als woonbegeleider. Samen runnen we een bedrijf genaamd Studio Keutels. Ondernemen is voor ons een bewuste keuze. Het gezin staat op nummer 1 en als ondernemer zijn we vrij om onze werktijd om gezinstijd heen te plannen.

Gelukkig worden we van kleine dingen. Een kop koffie met iets lekkers, kaarsjes aan, doe-het-zelven in huis. Met z’n allen avontuur gaan, nieuwe plekken ontdekken, herinneringen maken. Wat ons verder definieert als koppel en gezin, is onze oersterke, liefdevolle verbinding, humor, relativeringsvermogen en een positieve mindset.

Wij zoeken iemand die

– betrouwbaar is
– akkoord gaat met het afstand doen van een actieve vaderrol maar wel openstaat voor (sporadisch) contact in het belang van het kindje
– bereid is een donorcontract met ons op te stellen en te ondertekenen
– gezond is en aantoonbaar vrij van ziektes, SOA’s en/of erfelijke aandoeningen (wij zouden daar graag een recente doktersverklaring van zien)
– bereid is drie keer per cyclus te doneren
– bereid is om ons later te helpen met een evt. volgend kindje

Ben jij degene die ons wil helpen? Dan willen wij jou heel graag leren kennen! Stuur ons een berichtje met wat informatie over jezelf en waarom je ons graag zou willen helpen onze droom uit te laten komen. Als het online klikt, willen we je graag ‘in het echt’ ontmoeten. We winden het heel belangrijk dat het gevoelsmatig goed zit.

Veel liefs en hopelijk tot snel,

C & P

Wij willen graag een kleine superheld toevoegen aan ons superteam! – donor regio Zuid-Holland
Naam C & P
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wij willen graag een kleine superheld toevoegen aan ons superteam! – donor regio Zuid-Holland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven