Wij, een gehuwd mannenkoppel, zoeken wensmoeder(s)

Lieve wensmoeder(s),

Heb jij ook die wens om samen vanuit een hartelijke en vriendschappelijke basis het ouderschap aan te gaan? Wij hebben veel goesting om samen met een vrouw of vrouwenstel onze kinderwens waar te maken.

Wij zijn frisse veertigers en een mannenkoppel uit Hasselt. Beiden academisch opgeleid en werkzaam in de gezondheidszorg. We houden van een goed gesprek, authenticiteit, persoonlijke groei en genieten van een warme thuis waar we vriendschap en liefde delen met elkaar, familie en vrienden. Wij kennen elkaar al meer dan 20 jaar, en zijn 6 jaar getrouwd.

Samen co-ouderschap vinden we een bijzondere stap. We willen dat heel graag doen vanuit een goede band samen. Met aandacht voor een veilige hechting van het kind. Dialoog, waardering van verschil, elkaar graag zien en samen dragen van geluk en ongemak zijn basis van onze relatie. We hopen dit ook met co-ouders te kunnen beleven, zodat ons kind een liefdevolle en betrouwbare basis meekrijgt om de wereld tegemoet te treden. Niet te ver van elkaar wonen, lijkt ons een goed idee. Wij bewegen ons op de as Maastricht, Hasselt en Antwerpen, en staan ervoor open om tussen deze steden te verhuizen.

Spreekt ons berichte jou/jullie aan? Dan willen we heel graag kennismaken!

Wij, een gehuwd mannenkoppel, zoeken wensmoeder(s)
Naam D&E
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Maastricht, Antwerpen, Hasselt
Provincie Limburg (NL), Antwerpen, Limburg (B)

Oproep

Wij, een gehuwd mannenkoppel, zoeken wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven