Wij, 2 leuke vrouwen, zoeken een betrouwbare en spontane donor+

Wij zijn een vrouwenstel (32 en 39) uit Amersfoort en zijn op zoek naar een stabiele en spontane man die samen met ons de kinderwens van ons 3en (wij en jij) uit kan laten komen.

We vinden het belangrijk dat ons toekomstige kindje weet wie zijn of haar vader is en hier een band mee op kan bouwen. Daarom vinden we het belangrijk dat je betrouwbaar bent en open staat om op regelmatige basis het kindje te zien. We zijn echter niet op zoek naar co-ouderschap.

We vinden onderling overleg erg belangrijk. Dat we kijken naar het belang van het kindje en in overleg is er ook veel mogelijk.
We leggen graag de basis vast in een donor contract.

Waar we verder naar op zoek zijn een man die:
– tussen de 30-45 jaar is
– een leuke uitstraling heeft
– lichaamslengte van minimaal 175cm
– goede communicatieve vaardigheden heeft
– gezond leeft
– een wens voor 2 kindjes
– op korte termijn wil starten. Mits natuurlijk de klik er is en alles goed voelt

We zouden in eerste instantie willen beginnen met thuisinseminatie en als dit niet gaat in het ziekenhuis (Leiderdorp) verder willen.

Denk jij met ons te matchen? Dan horen we heel graag van je!!

Wij, 2 leuke vrouwen, zoeken een betrouwbare en spontane donor+
Naam Mel
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor Plus

Oproep

Wij, 2 leuke vrouwen, zoeken een betrouwbare en spontane donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven