Wie wil mijn donor of donor plus zijn?

8 maart 2020

Na lang wikken en wegen heb ik besloten een donor te zoeken om mijn wens in vervulling te laten gaan. Een bekende donor heeft mijn voorkeur omdat het kind dan in contact kan komen mocht dat nodig zijn. Voorwaarde is dus dat je het niet erg vind als het kind vragen krijgt over zijn/haar afkomst en je open staat voor een ontmoeting op latere leeftijd. Mocht je het zelf leuk vinden om contact te houden dan sta ik daar ook voor open. Een goeie klik is wel belangrijk. Je wil toch een goed gevoel bij elkaar hebben en afspraken met elkaar kunnen maken. Ik ben een zorgzame en verzorgde vrouw alleen (40) en kijk ernaar uit om een kindje te krijgen. Om het moederschap te mogen ervaren en de onvoorwaardelijke liefdesband te hebben met een kind.

Als je me een berichtje stuurt zou ik het fijn vinden om een foto te ontvangen, iets over je te horen, wie je bent en wat je motiveert om te doneren. Hopelijk tot snel!

NaamEva
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen
Mijn wensDonor, Donor Plus

Oproep

Wie wil mijn donor of donor plus zijn?

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>