Wie maakt mij gelukkig

Ik ben melanie 32 jaar en alleen.Ik heb niet veel geluk in liefde tot op heden maar ben erachter gekomen dat dat niet is wat mij gelukkig maakt het hebben van een kindje is waar mijn hart naar uit gaat. Mijn familie en vrienden steunen mij hier met 100% in

Ik ben op zoek naar een donor. En wil alles vast laten leggen in een contract

Voorkeuren qua uiterlijk heb ik niet. Ik ben heel benieuwd naar jou en je beweging erachter

Wie maakt mij gelukkig
Naam Melanie
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Donor

Oproep

Wie maakt mij gelukkig

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven