Wie doet mee met deze mooie reis?

18 februari 2019
NaamEen wensvader uit Gelderland
Ik benHomo man alleen
Ik zoekLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wensCo-ouderschap
ProvincieGelderland
Reageren viaky.1@hotmail.com
 889x bezocht sinds 18 februari 2019

Oproep

Wie doet mee met deze mooie reis?

Hallo wensmoeder,
Ik ben een man van 38 jaar, woon in Wageningen. Het is tijd voor mij om mijn grootste droom waar te maken: om een kind(eren) te hebben. Die wens heb ik al van kinds af aan. Hopelijk kom ik via deze advertentie de wensmoeder(s) tegen met wie ik kind(eren) kan hebben.
Een kind alléén opvoeden gaat tegen mijn principes in. Ik wil dat mijn kind een moeder en een vader heeft die beiden betrokken zijn bij de opvoeding. Ik kan mijn vaderrol vervullen maar ik geloof niet dat ik alles kan geven wat een moeder kan geven aan haar kind. Om die reden wil ik een co-ouderschap (50/50) aangaan voor mijn (ons) kind. Hopelijk vind ik via deze site een wensmoeder om onze wens te vervullen.

Ik vind de onderlinge klik heel belangrijk, net zoals veel andere wensouders hier. Vriendschappelijk contact, goed communiceren, vertrouwen, goede afspraken maken, eerlijk zijn en “er” samen voor het kind zijn. In grote lijnen moeten we eens zijn met elkaar en de belangrijkste afspraken vastleggen. Maar de afspraken die wij maken kunnen altijd in onderling overleg veranderen vanwege de omstandigheden. Dat hoor ik ook van de ouders die op dezelfde manier vader/moeder zijn geworden. Daarom vind ik naast betrouwbaarheid ook flexibiliteit erg belangrijk. Als we elkaar maar kunnen blijven vinden en het onderling eens worden. Het uitgangspunt in ons ouderschap moet altijd het belang van ons kind zijn.

Over mezelf
Ik kom uit Turkije, ben 13 jaar in Nederland. Via mijn eerste vriend ben ik hierheen gekomen. Mijn toekomst ligt hier in Nederland. Na 2 mbo-4 diploma’s heb ik mijn hbo-diploma behaald vorige jaar. Ben inmiddels begonnen met mijn WO Psychologie opleiding. Ik werk op dit moment in een GGZ-instelling als maatschappelijk werker.
Ik heb twee relaties gehad en ik heb nog steeds leuk contact met mijn exen. Mijn laatste ex is mijn beste maat geworden. Mijn familie woont in Turkije, een hele lieve en steunende familie: een betere familie kan ik niet wensen. Ik ben 183 cm lang, 78 kg. Ik heb zwarte (krullen) haar en donkerbruine ogen. Voor de mensen die interesse hebben kan ik mijn foto’s versturen. Ik zou het ook fijn vinden als ik een foto van jou kan ontvangen. Mijn hobby’s zijn koken, wandelen, lezen, documentaires kijken (vooral over het gedrag van dieren -en mensen) en met mijn vrienden te zijn.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>