WensvaderW voor Co-ouderschap

Ik ben een Surinaams/Hindoestaanse wensvader van 36 jaar en ik ben geboren en getogen in de prachtige omgeving van Heemstede/Haarlem. Ik ben tegenwoordig samen met mijn vriend en onze 3 katten woonachtig in Nieuw-Vennep.
Via deze weg zou ik graag mijn droom als wensvader in vervulling willen laten gaan. Iets waar ik al jaren naar uitkijk. Een gedeelte wat nu nog helaas ontbreekt in mijn leven en hopelijk ooit werkelijkheid zal worden.

Ik ben erg open, spontaan en loyaal. Ik ben erg gesteld op mijn familie. Daarnaast ben ik ook empathisch, zorgzaam en assertief.
Ik hou van reizen en van de natuur.
Een grote passie van mij is koken en recepten schrijven. Ook ben ik graag creatief bezig met fotografie, muziek en teken/schilderen of vloggen.

Ik wil graag mijn kind/kinderen vooral een warm gezin met veiligheid, veel liefde en vooral een prachtige toekomst bieden. En ook mijn zorgzaamheid, behulpzaamheid en ook mijn creativiteit meegeven. Eindelijk mijn eigen hoofdstukken creëeren met hetgeen wat mijn leven nog meer zal gaan verrijken.

Graag wil ik samen de verdeling en invulling van het co-ouderschap bespreken.
Uiteraard zullen wij elkaar eerst beter leren kennen. Samen kunnen we daarna kijken naar mogelijkheden en opties voor de invulling van het co-ouderschap, waarin beide partijen zich het beste in kunnen vinden.
Openheid, eerlijkheid, vertrouwen en respect vormen voor mij basiselementen voor een gezonde relatie.

Kun jij je hierin vinden en/of wil jij meer over mij weten? Stuur mij gerust een berichtje, dan kunnen wij verder kijken naar wat wij eventueel voor elkaar kunnen betekenen.

Ik hoop op een speciale en bijzondere vriendschap voor het leven met een speciaal geschenk.

Met vriendelijke groet,

WensvaderW

WensvaderW voor Co-ouderschap
Naam WensvaderW
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

WensvaderW voor Co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven