Wensvaders zoeken wensmoeder(s) voor co-ouderschap regio Den Bosch

Hej hej,

Wat leuk dat je ons berichtje leest.
We zijn twee enthousiaste jongens van 29 en 27 jaar oud. We zijn inmiddels 6 jaar samen en gaan deze zomer trouwen.
Twee jaar geleden hebben we samen een eengezinswoning in het bourgondische ‘s-Hertogenbosch gekocht en we hebben nu het gevoel dat we er klaar voor zijn een kindje op te voeden.

Wij zijn allebei twee mannen met een warm netwerk van lieve mensen. Houden van het Brabantse leven en zijn altijd in voor een hapje of een drankje. Naast gezelligheid houden wij ook van rust. Wij zoeken in onze vakanties graag de natuur op. Ons favoriete vakantieland is dan ook Zweden.

We werken allebei in het onderwijs. Een van ons heeft afgelopen jaar zijn masterdiploma behaald en is daarna les gaan geven aan toekomstige leraren en is daarnaast vaktherapeut. De ander geeft les aan verpleegkundigen en verzorgenden.
De een houdt zich fanatiek bezig met Krav Maga (zelfverdediging) waar de ander liever gaat padellen of op de yoga mat gaat liggen.

We zouden het liefste co-ouderschap (60/60) willen. Maar we gaan graag in gesprek over andere vormen. Een goede en gezonde opvoeding voor het kind vinden we belangrijk. We onderzoeken graag met jou/jullie hoe we de opvoeding vorm kunnen geven.

Mocht bovenstaande je/jullie aanspreken en wil je/jullie meer weten dan zouden we het leuk vinden om samen met jou/jullie een drankje te doen mét Bossche Bol :).

Lieve groetjes

Wensvaders zoeken wensmoeder(s) voor co-ouderschap regio Den Bosch
Naam L & R
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Bosch
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Wensvaders zoeken wensmoeder(s) voor co-ouderschap regio Den Bosch

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven