Wensvaders zoeken wensmoeder(s) voor co-ouderschap-plus

Hi,

Wij zijn R en M uit Rotterdam. Een sociaal stel met een open blik naar de wereld om ons heen. We proberen niet alleen privé, maar ook in ons werk de wereld een beetje beter te maken. We hebben beide een fijne baan op het gebied van vormgeving, communicatie en duurzaamheid.

We zijn gezond en sportief. Goed eten vinden we heel belangrijk. We halen onze boodschappen het liefst dichtbij en eten vooral vegetarisch. Uitgebreid tafelen, vaak met vrienden, in het weekeind is meer regel dan uitzondering.

R is 33, en opgegroeid in Groningen in een groot gezin met een hoop huis- en boerderijdieren. Twee keer per week trekt hij z’n hardloopschoenen aan en sinds hij veel thuis werkt bakt hij (cliché) heerlijk zuurdesembrood. Hij kan wegdromen in een goed boek en sluit z’n werkdag altijd af met een guilty pleasure op hoog volume.

M is 38, geboren op het mooie Mallorca. In 2006 is hij naar Nederland gekomen om verder te studeren aan de TU in Delft. Er staat een piano in de logeerkamer waar hij af en toe achter gaat zitten. Hij kookt mega lekker en als het weer kan dan gaat hij naar yoga en circuit training. En als het goed weer is gaat hij wielrennen met vrienden.

We zijn 10 jaar samen en sinds 3 jaar aan het onderzoeken hoe wij een gezin willen starten. Ongeveer een jaar geleden hoorden we verhalen en ervaringen van co-ouders en het was direct duidelijk dat dit goed voelt. Hoe precies, dat willen we graag met de moeder(s) uitzoeken. We zijn op zoek naar een vrouw/stel waar we een sterke vriendschap mee op kunnen bouwen. Van een 60/60 verhouding met ruimte voor spontaniteit en tijd samen (co-ouderschap-plus) worden wij heel enthousiast.

We zijn allebei opgegroeid in liefdevolle gezinnen met ruimte is om jezelf te worden. Dat geven we graag door. Het lijkt ons leuk je te ontmoeten en meer over je te leren. We staan hier heel open en nieuwsgierig in. Als het werkt dan is dat fantastisch! En als de juiste klik er helaas niet is, dan is dat ook goed.

Lieve groet, R en M

Wensvaders zoeken wensmoeder(s) voor co-ouderschap-plus
Naam R en M
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Zuid-Holland

Oproep

Wensvaders zoeken wensmoeder(s) voor co-ouderschap-plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven