Wensvaders zoeken wensmoeder(s) regio Haarlem/Amsterdam

Lieve wensmama(s),

Hierbij een oproep aan onze toekomstige co-ouder(s):

Wie wij zijn

Wij zijn J (34) en R (36). Wij zijn nu ruim 4 jaar samen, maar kennen elkaar al heel wat jaartjes langer (vanuit de studententijd). Twee jaar geleden zijn wij verhuisd van Amsterdam naar een fijne woning in Haarlem (met genoeg ruimte voor 1 of 2 kleintjes). Voor ons is dit een ideale locatie nabij strand en natuur met de voorzieningen van de stad om de hoek. Wij maken dan ook graag een wandeling of fietstocht door de duinen, maar gaan net zo graag de stad in (Haarlem/Amsterdam) voor een bioscoop-, museum- of restaurantbezoekje. Wij houden van lekker koken, etentjes met vrienden of familie en hebben allebei ook onze eigen hobby’s (tennis en golf).

Wat wij kunnen bieden

Wij zijn samen erg happy, maar voor ons is het plaatje pas compleet als wij onze liefde kunnen delen met een kleintje. Deze kinderwens hebben wij al een tijdje. Zo hebben wij in een eerder stadium al de zus van J gevraagd als draagmoeder. Helaas hebben wij dit draagmoederproces op een gegeven moment moeten staken. Omdat onze kinderwens onverminderd groot is, maken wij nu de bewuste keuze voor co-ouderschap vanuit de gedachte dat ons kindje geboren wordt uit liefde van zowel de papa’s als de mama(s).

Naast onvoorwaardelijke liefde kunnen wij hem/haar ook de nodige zekerheid en een fijne thuissituatie bieden. Zo hebben wij een stabiele relatie en kunnen op financieel vlak prima voorzien in alle noodzakelijke behoeften van het kindje. R werkt bij een advocatenkantoor en J werkt bij een pensioenbelegger.

Wat wij zoeken

Wij geloven sterk in een gelijke relatie en vinden vanuit die gedachte een co-ouderschap op 50/50 basis dan ook erg belangrijk.

In een co-ouder zoeken wij niet een kopie van onszelf. Belangrijker vinden wij de gedeelde waarde dat de liefde voor ons kind voorop staat, en dat er wederzijds respect is voor elkaar en de verschillende ideeën die er vast zullen zijn. Het lijkt ons fijn als de klik zodanig is dat er ook een bijzondere relatie tussen ons kan groeien, natuurlijk ook voor ons kindje.

Spreekt bovenstaande jou of jullie aan (of een beetje aan), reageer dan vooral. Wij zijn erg benieuwd en staan graag open voor jouw/jullie verhaal.

J & R

Wensvaders zoeken wensmoeder(s) regio Haarlem/Amsterdam
Naam J & R
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Haarlem
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvaders zoeken wensmoeder(s) regio Haarlem/Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven