Wensvaders zoeken een Co-ouder in de omgeving van Zevenaar – Arnhem – Gelderland

Hi lieve mensen,

Wij zijn twee jonge mannen van 31 en 29 jaar wonend te Zevenaar (bij Arnhem). Al langer hebben wij een kinderwens en hopen dat via deze weg te realiseren.

We zijn al enige tijd samen en inmiddels 3 jaar getrouwd. We voelen ons klaar om ons leven compleet te maken met onze kleine junior.

Graag willen we onze onvoorwaardelijke liefde kunnen geven aan het kindje en samen zorgen voor een mooie toekomst voor onze junior.

H, 30 jaar, werkt op kantoor in een leuke uitdagende functie in het bedrijfsleven.

J, 29 jaar, werkt in het sociale domein in een leuke functie. Samen houden wij van reizen, sporten, borrelen, vinden we familie belangrijk en genieten we van het leven om er zo veel mogelijk uit halen.

We zijn op zoek naar een vrouw (stel) die moeder wil worden van ons gezamenlijke kindje.

We zouden hier nog heel veel tekst kunnen typen, maar we zijn ervan overtuigd dat het gaat om de klik en de match. Mocht die match er zijn dan zouden we graag via mail / telefoon en live contact graag onze wederzijdse wensen verder bespreken. Voel jij die match? Ben jij die vrouw/ stel die samen met ons deze wens in vervulling wilt laten gaan? laat het ons dan vooral weten!

J&H

Wensvaders zoeken een Co-ouder in de omgeving van Zevenaar – Arnhem – Gelderland
Naam J & H
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Arnhem, Doetinchem, Nijmegen
Provincie Gelderland

Oproep

Wensvaders zoeken een Co-ouder in de omgeving van Zevenaar – Arnhem – Gelderland

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven