Wensvader(s) voor co-ouderschap in de Haagse regio gezocht

Beste co-wensvader(s),

Wie ben ik? Vrouw, single, hetero, geen kinderen, 38 jaar. Ik woon in een leuke eengezinswoning (met tuin) in een kindvriendelijke wijk in Den Haag. In het dagelijkse leven werk ik vier dagen als senior jurist (WO) bij de overheid. Verder geniet ik graag van kunst & cultuur, lees graag boeken (literatuur en informatief), speel piano en kan genieten van een lekker gekookte maaltijd. Voor de nodige lichaamsbeweging doe ik aan yoga, hardlopen en bezoek ik de sportschool. In het verleden heb ik mooie verre reizen gemaakt.

Om invulling te geven aan mijn kinderwens ben ik op zoek naar een man of mannenstel (nog zonder kinderen) voor volwaardig co-ouderschap: 50/50 of 60/60 waarbij ook ruimte is om af en toe samen een (mid)dagje met het kindje op stap te gaan. Iets meer dan 50% tijd voor de vaders is bespreekbaar. Een tweede kindje op langere termijn lijkt me leuk. Bewust kies ik voor co-ouderschap, zodat alle ouders op een gelijkwaardige en actieve wijze meedoen aan de opvoeding. Aangezien ik zelf in Den Haag woon en werk, is voor de ontwikkeling van het van belang dat je/jullie in de buurt wonen of bereid zijn om naar Den Haag te verhuizen.

Hierbij is het van belang dat wij een goede klik hebben (iets van een gedeelde interesse helpt daarbij), bepaalde waarden delen en het over praktische zaken eens te zijn. Daarvoor voldoende tijd nemen, elkaar door en door leren kennen (bijvoorbeeld door een escaperoom te doen, een weekendje weg te gaan, etc.), goede afspraken maken en bij een specialist vastleggen is essentieel. Samen gaan we het avontuur aan!

Spreekt dit je/jullie aan, dan hoor ik graag van je/jullie en leer ik je/jullie graag kennen. Ook is het leuk als je/jullie in je/jullie berichtje iets voor jezelf/jullie vertellen.

Wensvader(s) voor co-ouderschap in de Haagse regio gezocht
Naam Wensmoeder 070
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Delft, Den Haag, Leidschendam-Voorburg
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Wensvader(s) voor co-ouderschap in de Haagse regio gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven