Wensvaders op zoek naar wensmoeder(s) of heterostel

Hai,

Leuk dat je de tijd wilt nemen om onze oproep te lezen. Wij zijn twee mannen uit de regio Utrecht/Gorinchem/Nieuwegein. Sinds een jaar hebben we ons leven verrijkt met een labradoodle. Hoewel we erg genieten van zijn aanwezigheid, zouden we het gezin graag uitbreiden met een kindje.

Beiden hebben we altijd al een diep verlangen gehad naar een eigen kind of kinderen. Voor een mannenstel zijn er dan verschillende opties, waarvan co-ouderschap met een vrouw, vrouwenstel of heterostel onze voorkeur heeft.

Op dit moment werken wij beiden fulltime, in de IT en in de mediasector. Uiteraard zouden we onze uren afbouwen om zorg en aandacht aan het kind te kunnen besteden. Werk is voor ons belangrijk, maar het vormt niet meer de primaire drive van het leven. Daarvoor zijn andere aspecten, zoals voldoende tijd met elkaar doorbrengen, genieten van hobby’s en onze hond, te belangrijk. Prioriteiten veranderen gedurende het leven.

Die tijd zouden we ook graag delen met wensouders waarmee we een klik zouden hebben. In ons ideaalbeeld als co-ouders ben je niet voor een bepaald percentage samen ouders, maar breng je zo af en toe ook als hele gezin tijd met elkaar door.

Hoewel we de dertig nog niet zijn gepasseerd, houdt een kinderwens ons in toenemende mate bezig. We zijn daarom al vroeg gestart met onze oriëntatie op de mogelijkheden. Daarbij kwam de optie voor co-ouderschap telkens naar boven. Het lijkt ons de ideale vorm voor het opvoeden van ons kind, in liefde met elkaar en vriendschap met de andere ouder(s).

Wensvaders op zoek naar wensmoeder(s) of heterostel
Naam Tijmen en Yoeri
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Utrecht

Oproep

Wensvaders op zoek naar wensmoeder(s) of heterostel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven