Wensvaders op zoek naar wensmoeder/wensmoeders voor Co-ouderschap Limburg

Hoi lieve wensmoeder/wensmoeders,

Wij zijn Niecky en Pascal en zijn al 6 jaar gelukkig samen. We wonen samen met onze hond en twee katten in het prachtige Limburg in de stad Sittard. Niecky is werkzaam in de zorg en Pascal werkt als vertegenwoordiger. We genieten samen volop van het leven en houden van gezelligheid, leuk gezelschap en lekker eten.

We hebben voor ons gevoel alles wat ons hart begeert, echter bestaat er bij ons de wens om een gezin te hebben. Daarom zijn wij op zoek naar een wensmoeder of wensmoeders die samen met ons deze wens wil laten uitkomen in de vorm van Co-ouderschap (50/50). Wat wij belangrijk vinden in relatie tot Co-ouderschap, is eerlijkheid, openheid, vertrouwen, communicatie en dit alles met het belang van het kind vooropgesteld.

Mocht ons bericht jouw/jullie interesse hebben gewekt, of zijn er vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Lieve groetjes,

Niecky en Pascal

Wensvaders op zoek naar wensmoeder/wensmoeders voor Co-ouderschap Limburg
Naam Niecky en Pascal
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Heerlen, Maastricht, Sittard-Geleen
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Wensvaders op zoek naar wensmoeder/wensmoeders voor Co-ouderschap Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven