Wensvaders op zoek naar co-ouderschap

Hey,

Wij zijn Ruben en Yarik en wij zijn op zoek naar iemand die ons kan helpen om onze droom om vaders te worden te realiseren. Dit in de vorm van co-ouderschap.

We zijn allebei 29 jaar oud en zijn al 8 jaar samen. We hebben een stabiel leven samen en zijn op dit moment klaar voor kinderen.

Wij hebben allebei internationale betrekkingen gestudeerd en hebben brede interesses. Onze hobby’s zijn sporten, reizen, lezen, talen leren en gamen. Wij houden ook van dieren en zijn gek op onze kat Zuko. We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen voordat we aan dit project beginnen, en we staan open voor verschillende mensen en constructies. Stuur ons gerust een berichtje.

Groeten,
Ruben en Yarik

Wensvaders op zoek naar co-ouderschap
Naam Ruben
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Haag, Leiden, Leidschendam-Voorburg

Oproep

Wensvaders op zoek naar co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven