Wensvaders in Amsterdam zoeken wensmoeder(s)

Wij zijn een stel van twee mannen (geb. 1986 en 1969) en zijn vijf jaar bij elkaar. AM is een interieur designer en verpleegkundige en EL is architect en docent. We zouden het heel bijzonder vinden om samen met een vrouw of stel één of twee kinderen op te voeden. Wij wonen in Amsterdam (Oost) waar we ook nog een heel leuk tuinhuisje in Noord hebben. AM zingt in een koor, EL doet aan wedstrijdzwemmen en samen houden we o.a. van tuinieren , reizen , musea bezoeken en afspreken met vrienden en familie.

Wij zouden met jou/jullie de wensen en mogelijkheden willen bespreken wat voor ons allen het beste zou werken qua tijdsverdeling en verantwoordelijkheden. Wij zijn niet direct op zoek naar een bepaald type vrouw/stel maar wat voor ons heel belangrijk is dat er een goede klik is en er een vertrouwensband kan ontstaan. Neem gerust contact met ons op als je/jullie vragen hebt/hebben of ons wilt/willen ontmoeten!

Wensvaders in Amsterdam zoeken wensmoeder(s)
Naam AM en EL
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Wensvaders in Amsterdam zoeken wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven