Wensvader(s) in Amsterdam of omstreken gezocht.

Beste wensvader(s),

Ik ben opzoek naar een homostel of alleenstaande homoman die samen met mij hun/zijn kinderwens in vervulling wil laten gaan. Het liefst wil ik een co-ouderschap van 60/60 waarin wij ook samen activiteiten ondernemen.

Ik woon in Diemen en ben 37 jaar. Ik ben hetero en heb nog niet de juiste partner gevonden. Deze weg lijkt mij een warme en mooie manier of mijn wens toch in vervulling te laten gaan.

Ik heb een golden retriever waar ik dol op ben. Samen wandelen wij wat af. Ook ben ik graag bezig in mijn moestuin. Ik hou van de natuur en lekker uit eten gaan in de stad word ik ook blij van net zo als een gezellige spelletjes avond.

Ik heb mijn leven goed op orde met fijn werk en lieve vrienden en familie en zou daar graag een klein wondertje aan willen toevoegen.

Voor mij is het belangrijk dat het klikt, dat wij open en eerlijk met elkaar durven zijn. Het zou fijn zijn als wij op fietsafstand zouden wonen. Voor mij is een verhuizing binnen deze regio zeker bespreekbaar. Het liefst zou ik op een rustige, wat meer landelijke plek, niet ver van Amsterdam af willen wonen.

Wekt dit bericht je/jullie interesse stuur vooral een bericht dan doen we een bakkie om elkaar te leren kennen.

Liefs, K.

Wensvader(s) in Amsterdam of omstreken gezocht.
Naam K.
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader(s) in Amsterdam of omstreken gezocht.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven