Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in Randstad/ Leiden e.o.

27 september 2019, laatste update 3 oktober 2019
NaamWensmoeder Leiden
Ik benHetero vrouw alleen
Ik zoekHomo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wensDonor plus, Co-ouderschap
RegioLeiden
ProvincieNoord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland
Reageren viakinderwens_randstad@hotmail.com
 416x bezocht sinds 27 september 2019

Oproep

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in Randstad/ Leiden e.o.

Hallo wensvader(s)! Ik ben een hetero vrouw van 37 jaar en al zolang als ik me kan herinneren wil ik graag moeder worden. Nu de liefde van mijn leven ontbreekt ben ik op zoek naar een vorm van co-ouderschap, omdat ik het belangrijk vind dat een kind opgroeit met zowel vader(s) als moeder in zijn of haar leven. Ook lijkt het mij fijn om zowel mooie momenten als zorgen bij het ouderschap te kunnen delen.

Ik ben op zoek naar een warm en betrokken homostel of alleenstaande man voor co-ouderschap, waarbij vriendschap en vertrouwen de basis vormen. Een constructie waarbij het grootste deel van de zorg bij mij ligt en een kleiner deel bij de vader(s) (bijv. om het weekend en/of een dag per week) zou voor mij ideaal zijn, maar ook voor een 50/50 constructie (of 60/40 of 60/60) sta ik open. In het eerste geval is dezelfde woonplaats niet perse nodig en zoek ik wensvader(s) in de Randstad. In het geval van 50/50 is dezelfde woonplaats uiteraard wel gewenst en zoek ik wensvader(s) in Leiden of de omgeving (ongeveer een straal van 15 km), omdat ik het liefste in deze regio blijf wonen.

Even iets over mezelf: ik ben zorgzaam, eerlijk, loyaal, empathisch en sociaal. Ik heb veel liefde te geven en moeder worden en zijn lijkt me geweldig en bijzonder. Ik heb fijne familie en lieve vrienden die me in dit plan steunen. Mijn werk als onderzoeker (WO) vind ik heel leuk, al is werk niet het belangrijkste in mijn leven, dat zijn de mensen om mij heen. Ik ben dol op dieren en heb twee (hele leuke!) katten. In mijn vrije tijd vermaak ik me onder andere graag met een avondje theater, koken & bakken, uit eten gaan, bordspellen, lezen, reizen en sporten.

Mocht dit jullie/je aanspreken dan hoor ik graag van jullie/je!

Lieve groetjes,
Wensmoeder uit Leiden

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>