Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in Amsterdam

Lieve wensvader(s),

Middels dit platform kom ik graag in contact met een homo man of mannenstel die voorbij de oriënterende fase is voor het aangaan van een liefdevol co-ouderschap in een 60/60 verdeling.

Dit ben ik:
Ik ben een hetero (single) vrouw van 37 jaar, met Maastrichtse roots. Ik woon dertien jaar in Amsterdam en nu in een heerlijk eigen huis in Amsterdam Oost.
Sinds een jaar is de kinderwens geland. Mijn keuze is om hier op ontspannen wijze invulling aan te geven die past bij mijn waarden en ideeën over een fijne, stabiele basis voor een kind. Co-ouderschap met een homoman of mannenstel is een bewuste keuze; het is geen last-minute actie noch heb ik de liefde afgezworen!

Wat mij goed omschrijft, is wat ik idealiter ook (deels) in de vader(s) van mijn kindje zou willen herkennen:
Ik ben open, eerlijk en positief ingesteld. Optimistisch en daadkrachtig van aard, met duurzaamheid hoog in het vaandel. Verder ben ik van nature zorgzaam en empathisch en kan ik vaak vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Blij word ik van goede, diepe gesprekken en daarbij ontzettend van humor en samen hard kunnen lachen.

Door het hebben van een succesvol bedrijf (in Amsterdam) dat ook zonder mijn fysieke aanwezigheid goed doordraait, heb ik een vrij in te delen agenda, wat ik ervaar als een grote luxe.
Mijn vrije tijd besteed ik graag met vrienden, mijn hondje, veelvuldig in de natuur, ook graag op een terras en in theater- en concertzalen en op festivals. Ik ben sportief en zorg goed voor mijzelf door een gezonde leefstijl. Voor persoonlijke ontwikkeling (nooit af…) en mijn reisdrang maak ik ook graag tijd vrij.

60/60 is voor mij de ideale invulling met een dierbare vriendschap als basis waarin we elkaar ‘alles’ gunnen. Een warm gezin waarin we tijdens de belangrijke events voor het kindje samen zijn en verdere overlap wenselijk is.

Spreekt mijn bericht je/ jullie aan, mail me, dan spreken we elkaar wellicht binnenkort!

M

PS: Heteromannen hoeven niet te reageren.

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in Amsterdam
Naam M
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensvader(s) gezocht voor co-ouderschap in Amsterdam

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven