Wensvader(s) gezocht regio den bosch e.o.

Hallo, ik ben U., 38, woonachtig in regio ‘s-Hertogenbosch en heb een gemengde afkomst. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten (wandelen met de hond, rommelen in mijn moestuin), kook ik graag, vind ik het leuk om nieuwe dingen te leren en maak ik zo nu en dan graag een reis naar een nieuwe bestemming.

De droom om moeder te worden is altijd aanwezig geweest. In het verleden heb ik genoeg “gemoederd” over mijn neefjes en nichtjes 😉 Helaas ben ik tot op heden niet de ‘juiste’ partner tegengekomen om een gezinnetje mee te starten. Daarom heb ik dit jaar als streven gesteld om mijn langgekoesterde droom te vervullen. Hiervoor ben ik op zoek naar een donor-plus. Ik vind het belangrijk dat ons kind weet waar hij/zij vandaan komt, een vaderfiguur heeft en de mogelijkheid heeft om een duurzame band te vormen met jou/jullie. Wel is mijn wens om ons kind zelf de stabiele thuisbasis te geven waar jij/ jullie bijv. om de drie weken een lang weekend tijd met elkaar kunnen doorbrengen. Eventueel sta je ook open voor ons tweede kind (op termijn). Mocht je hierin kunnen vinden dan kom ik graag in contact.

Wensvader(s) gezocht regio den bosch e.o.
Naam U.
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Gelderland, Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Wensvader(s) gezocht regio den bosch e.o.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven